What can we do

Ο τουρισμός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους και πιο σημαντικούς τομείς απασχόλησης στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός. Εσείς λοιπόν πρέπει να είστε από αυτούς που όχι μόνο ξεχωρίζουν αλλά και πετυχαίνουν.

Εξειδικευμένοι στο τουριστικό marketing και με πολυετή εμπειρία μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το επιτύχετε. Το ευρύ πεδίο δράσης μας στο συγκεκριμένο τομέα περιλαμβάνει:

5

Δημιουργία Στρατηγικής

Αξιολογώντας τις ανάγκες, τα διαθέσιμα μέσα αλλά και τους στόχους, καταλήγουμε σε στοχευμένες προτάσεις που υλοποιούνται σε συγκεκριμένα κανάλια προβολής. Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του μεγάλου ανταγωνισμού η στόχευση κοινού (Ελλάδα και εξωτερικό) αλλά και καναλιών είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένη για να μας φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε συνεργάτη σαν ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση γι΄αυτό και δημιουργούμε μαζί τις προωθητικές ενέργειες ανά μήνα με βάση τους στόχους. Δεν θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ξεχνάμε και την εποχικότητα που είναι το σημείο κλειδί στην επιτυχία αυτών των καμπανιών, πχ. προσφορών.

5

Κατασκευή Ιστοσελίδων (Website Creation)

Η ιστοσελίδα σας είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αναζητήσει κάποιος για να βρει περαιτέρω πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Έτσι, πρέπει να είναι στοχευμένη, φιλική στο χρήστη και να έχει ένα user friendly περιβάλλον. Όσο πιο καλό είναι το website σας και όσο πιο καλή εμπειρία έχει ο χρήστης τόσο πιθανότερο είναι να προτιμήσει τις υπηρεσίες σας άμεσα αλλά και μελλοντικά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας χτίζουμε το site σας από το Α έως το Ω. Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

  • Γραφιστικό σχεδιασμό του website.
  • Web hosting υπηρεσίες
  • Responsive tablet & mobile design,
  • Δημιουργία SEO friendly περιεχομένου σε όλες τις μηχανές αναζήτησης
5

Digital Marketing

{

Social Media Marketing

Εφόσον, έχουμε δημιουργήσει την στρατηγική, προωθούμε τις υπηρεσίες σας πάντα με περιεχόμενο βάσει της εταιρικής ταυτότητας στα βέλτιστα κανάλια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, η αρθρογράφος, η Social Media Manager, η Graphic Designer και η Managing Director, αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την προβολή του λογαριασμού σας και να την προωθήσουν στο στοχευμένο κοινό με αποδοτικές διαφημίσεις την επιχείρηση σας.

{

Διαχείριση Google Adwords

Αρχικά, κάνουμε μια αναλυτική έρευνα προκειμένου να επιλέξουμε τα σωστά keywords (λέξεις κλειδιά) με βάση τους στόχους μας. Έπειτα, εκτιμούμε τα αποτελέσματα κ με βάση το διαθέσιμο budget για μια καλή Google Adwords Καμπάνια. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως δημιουργούμε σωστές Landing Pages, προκειμένου να έχουμε επιτυχημένες καμπάνες.

{

Δημιουργία και Διαχείριση Περιεχομένου (Content Marketing)

Λέγεται πως “Content is king”. Πράγματι, το αξιόλογο περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και μπορεί να προσελκύσει πολλούς πελάτες αλλά και να τους κρατήσει συντονισμένους στα εκάστοτε κανάλια σας για τυχόν νέα, προσφορές αλλά και διάφορες ενημερώσεις.
Ειδικότερα, περιεχόμενο είναι το κείμενο, η εικόνα, το video και ό,τι υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα σας και μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του δυνητικού πελάτη.
Το διαδραστικό περιεχόμενο, όπως τα video, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αναφέρουμε στοιχεία με διασκεδαστικό ύφος.
Διαθέτουμε εξειδικευμένους αρθρογράφους, οι οποίοι μπορούν να αναπτύξουν τη δική σας θεματολογία, ενημερώνοντας για τις τελευταίες τάσεις και νέα στο χώρο του τουρισμού.

{

SEO

Επειδή κατά κανόνα πλέον η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες τουρισμού πραγματοποιείται μέσω των διαδικτυακών μηχανών αναζήτησης, είναι απαραίτητο το website σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς αυτές.

{

Email Marketing

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο με τα νέα και τις προσφορές σας αλλά και να το κρατάτε ενήμερο για όλες τις νέες έρευνες και εξελίξεις. Με την αποστολή εβδομαδιαίων newsletter διατηρείτε αυτή την επαφή ενώ παράλληλα τους ενημερώνετε για τις υπηρεσίες και τις προωθητικές σας ενέργειες. Επειδή το κοινό όμως λαμβάνει ποικίλα και πολλά e-mails θα πρέπει το δικό σας να ξεχωρίζει. Γι΄αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε τον γραφιστικό σχεδιασμό του αλλά και το περιεχόμενό του με όλες τις τελευταίες τάσεις για να απογειώσουμε την επιχείρησή σας.

{

Γραφιστικά (Graphic Design)

Η offline και online παρουσία είναι σημαντικό να είναι ενιαία και στο ίδιο ύφος. Τα γραφιστικά είναι η πρώτη εικόνα που έχει κάποιος για εσάς χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως. Τα χρώματα, τα σχέδια ακόμα και η διάταξη θα πρέπει να πρεσβεύουν την εταιρικής σας ταυτότητα και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σκοπό σας. Δημιουργούμε, λογότυπα, δηλαδή την Εταιρική Ταυτότητα βάση της οποίας σχεδιάζονται ανάλογα:

  • Φυλλάδια
  • Επιστολόχαρτα
  • Κάρτες
  • Και οτιδήποτε άλλο πιθανό χρειαστείτε.

Φτιάχνουμε με λίγα λόγια την εικόνα που θα μιλάει για εσάς και θα εκφράζει τη φιλοσοφία σας χωρίς λόγια αλλά με καθαρά και κατανοητά σύμβολα για να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση χωρίς καν κάποιος να σας γνωρίζει.

We are experts in fields