Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό αναλάβαμε την διοργάνωση του 1ου Lifeme Workshop, το 1ο διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες τις εκφάνσεις του. Ήταν μια απίστευτη Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness που πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 15 Απριλίου 2018 με έναν πραγματικά μαγικό και άκρως πρωτοποριακό τρόπο. Το παρόν έδωσαν πολλοί Celebrities αλλά και ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος εγκαινίασε το Event.

 

3.000 και πλέον μικροί και μεγάλοι έδωσαν ραντεβού στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ από νωρίς το πρωί, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία wellness, να συμμετάσχουν σε πολλές και διαφορετικές Αθλητικές Δραστηριότητες και να γυμναστούν με top trainers σε όλα τα hot fitness trends: Cross Training | EMS | Pilates | Pole Dance | Surfset | Yoga.

Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με έγκριτους Ειδικούς Υγείας θέματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τις μοντέρνες διατροφικές συνήθειες αλλά και όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον υγιεινό τρόπο ζωής, που αφορά όλους μας!

Παράλληλα, οι επισκέπτες παρακολούθησαν Σεμινάρια Μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές από τους καλύτερους Chef, Food Bloggers και Διατροφολόγους και πήραν ιδέες για νόστιμα πιάτα και έξυπνα σνακς για το καθημερινό τραπέζι.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μπορείς να τα ανακαλύψεις εδώ.