What can we do

Ακολουθώντας τα προστάγματα των καιρών και θέλοντας πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά έχουμε εντρυφήσει στο Ιατρικό marketing στον τομέα του Digital. Προσφέροντας εξατομικευμένες προτάσεις φέρνουμε τους πελάτες σε εσάς και σας βάζουμε στο δικό τους προσωπικό χώρο με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Αυτό το επιτυγχάνουμε μετά από έρευνα που κάνουμε σχετικά με τις ανάγκες του κοινού αλλά και τα τρέχοντα trends. Κύριο ρόλο στην δημιουργία της στρατηγικής σας παίζει ο έλεγχος του ανταγωνισμού και η αναγνώριση του στοιχείου που σας κάνει να ξεχωρίζετε, δηλαδή το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κυρίως σε δερματολόγους, γυναικολόγους, χειρούργους κλπ.

Πιο συγκεκριμένα είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε:

5

Δημιουργία Στρατηγικής

Αξιολογώντας τις ανάγκες, τα διαθέσιμα μέσα αλλά και τους στόχους σας, καταλήγουμε σε στοχευμένες προτάσεις που υλοποιούνται σε συγκεκριμένα κανάλια προβολής. Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του ιατρικού τομέα, η στόχευση κοινού αλλά και η προώθηση είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένη για να μας φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε συνεργάτη σαν ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση γι΄αυτό και δημιουργούμε μαζί τις προωθητικές ενέργειες ανά μήνα με βάση τους στόχους. Δεν θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ξεχνάμε και την εποχικότητα που είναι το σημείο κλειδί στην επιτυχία αυτών των καμπανιών, πχ. προσφορών.

5

Κατασκευή Ιστοσελίδων (Website Creation)

Η ιστοσελίδα σας είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αναζητήσει κάποιος για να βρει περαιτέρω πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Έτσι, πρέπει να είναι στοχευμένη, φιλική στο χρήστη και να έχει ένα user friendly περιβάλλον. Όσο πιο καλό είναι το website σας και όσο πιο καλή εμπειρία έχει ο χρήστης τόσο πιθανότερο είναι να προτιμήσει τις υπηρεσίες σας άμεσα αλλά και μελλοντικά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας χτίζουμε το site σας από το Α έως το Ω. Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

  • Γραφιστικό σχεδιασμό του website.
  • Web hosting υπηρεσίες
  • Responsive tablet & mobile design,
  • Δημιουργία SEO friendly περιεχομένου σε όλες τις μηχανές αναζήτησης
5

Digital Marketing

{

Social Media Marketing

Εφόσον, έχουμε δημιουργήσει την στρατηγική, προωθούμε τις υπηρεσίες σας πάντα με περιεχόμενο βάσει της εταιρικής ταυτότητας στα βέλτιστα κανάλια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, η αρθρογράφος, η Social Media Manager, η Graphic Designer και η Managing Director, αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την προβολή του λογαριασμού σας και να την προωθήσουν την επιχείρηση σας στο στοχευμένο κοινό με αποδοτικές διαφημίσεις.

{

Διαχείριση Google Adwords

Αρχικά, κάνουμε μια αναλυτική έρευνα προκειμένου να επιλέξουμε τα σωστά keywords (λέξεις κλειδιά) με βάση τους στόχους. Έπειτα, εκτιμούμε τα αποτελέσματα με βάση το διαθέσιμο budget για μια αποδοτική Google Adwords Καμπάνια. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως οι καμπάνιες μας έχουν άκρως προσεγμένο περιεχόμενο. Επιπροσθέτως, δημιουργούμε σωστές Landing Pages, προκειμένου να έχουμε επιτυχημένες καμπάνες. Έτσι για παράδειγμα, εάν κάποιος ασθενής, όπως κάνουν 8 στους 10, αναζητήσει κάποια συμπτώματα που να εμπίπτουν στην ειδικότητά σας θα του εμφανιστεί πρώτη η σελίδα σας.

{

Δημιουργία και Διαχείριση Περιεχομένου (Content Marketing)

Λέγεται πως το “Content is king”. Πράγματι, το αξιόλογο περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και μπορεί να προσελκύσει πολλούς πελάτες αλλά και να τους κρατήσει συντονισμένους στα εκάστοτε κανάλια σας για τυχόν νέα, προσφορές αλλά και διάφορες ενημερώσεις.
Ειδικότερα, περιεχόμενο είναι το κείμενο, η εικόνα, το video και ό,τι υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα σας και μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του δυνητικού πελάτη.
Τα infographics είναι ένας καλό τρόπος να προσελκύσουμε το κοινό και να το ενημερώσουμε με στατιστικά στοιχεία. Επίσης, το διαδραστικό περιεχόμενο, όπως τα video, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αναφέρουμε στοιχεία με διασκεδαστικό ύφος.
Διαθέτουμε εξειδικευμένους υγείας και αρθρογράφους, οι οποίοι μπορούν να αναπτύξουν τη δική σας θεματολογία, ενημερώνοντας για τις τελευταίες τάσεις και νέα στο χώρο της υγείας.

{

SEO

Επειδή κατά κανόνα πλέον η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας πραγματοποιείται μέσα από διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, είναι απαραίτητο το website σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς αυτές.

{

Email Marketing

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο με τα νέα και τις προσφορές σας αλλά και να το κρατάτε ενήμερο για όλες τις νέες έρευνες και εξελίξεις. Με την αποστολή εβδομαδιαίων newsletter διατηρείτε αυτή την επαφή ενώ παράλληλα τους ενημερώνετε για τις υπηρεσίες και τις προωθητικές σας ενέργειες. Επειδή το κοινό όμως λαμβάνει ποικίλα και πολλά e-mails θα πρέπει το δικό σας να ξεχωρίζει. Γι΄αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε τον γραφιστικό σχεδιασμό του αλλά και το περιεχόμενό του με όλες τις τελευταίες τάσεις για να απογειώσουμε την επιχείρησή σας χωρίς υπερβολές και έχοντας ως γνώμονα τη φύση και τη λεπτότητα που χρειάζονται στον χειρισμό τους οι ιατρικές υπηρεσίες.

{

Γραφιστικά (Graphic Design)

Η offline και online παρουσία είναι σημαντικό να είναι ενιαία και στο ίδιο ύφος. Τα γραφιστικά είναι η πρώτη εικόνα που έχει κάποιος για εσάς χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως. Τα χρώματα, τα σχέδια ακόμα και η διάταξη θα πρέπει να πρεσβεύουν την εταιρικής σας ταυτότητα και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σκοπό σας. Δημιουργούμε, λογότυπα, δηλαδή την Εταιρική Ταυτότητα βάση της οποίας σχεδιάζονται ανάλογα:

  • Φυλλάδια
  • Επιστολόχαρτα
  • Κάρτες
  • Και οτιδήποτε άλλο πιθανό χρειαστείτε.

Φτιάχνουμε με λίγα λόγια την εικόνα που θα μιλάει για εσάς και θα εκφράζει τη φιλοσοφία σας χωρίς λόγια αλλά με καθαρά και κατανοητά σύμβολα για να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση χωρίς καν κάποιος να σας γνωρίζει.

Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια από τα πρόσφατα project μας που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας.

We are experts in fields