What can we do

Ο κόσμος της μόδας έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στο χώρο του διαδικτύου. Πάνω από το 70 % των ηλεκτρονικών αγορών αφορά κάποιο fashion κομμάτι, είτε αυτό είναι τσάντα, ρούχο, κόσμημα ή οτιδήποτε άλλο. Εσείς θα λείπετε από εκεί; Για να μην συμβεί αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία στην online προβολή και διαχείριση fashion brands προσδοκούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρηση σας. Το πεδίο δράσης μας στο συγκεκριμένο τομέα περιλαμβάνει:

5

Δημιουργία Στρατηγικής

Αξιολογώντας τις ανάγκες, τα διαθέσιμα μέσα αλλά και τους στόχους σας, καταλήγουμε σε στοχευμένες προτάσεις που υλοποιούνται σε συγκεκριμένα κανάλια προβολής. Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του μεγάλου ανταγωνισμού, η στόχευση κοινού αλλά και των καναλιών είναι συγκεκριμένη για να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε συνεργάτη σαν ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση γι΄αυτό και δημιουργούμε μαζί τις προωθητικές ενέργειες ανά μήνα με βάση τους στόχους. Δεν θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ξεχνάμε και την εποχικότητα που είναι το σημείο κλειδί στην επιτυχία αυτών των καμπανιών, πχ. προσφορών.

5

Κατασκευή Ιστοσελίδων (Website Creation)

Η ιστοσελίδα σας είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αναζητήσει κάποιος για να βρει περαιτέρω πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Έτσι, πρέπει να είναι στοχευμένη, φιλική στο χρήστη και να έχει ένα user friendly περιβάλλον. Όσο πιο καλό είναι το website σας και όσο πιο καλή εμπειρία έχει ο χρήστης τόσο πιθανότερο είναι να προτιμήσει τις υπηρεσίες σας άμεσα αλλά και μελλοντικά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας χτίζουμε το site σας από το Α έως το Ω. Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

  • Γραφιστικό σχεδιασμό του website.
  • Web hosting υπηρεσίες
  • Responsive tablet & mobile design,
  • Δημιουργία SEO friendly περιεχομένου σε όλες τις μηχανές αναζήτησης
5

Digital Marketing

{

Social Media Marketing

Εφόσον, έχουμε δημιουργήσει την στρατηγική, προωθούμε τις υπηρεσίες σας πάντα με περιεχόμενο βάσει της εταιρικής ταυτότητας στα βέλτιστα κανάλια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, η αρθρογράφος, η Social Media Manager, η Graphic Designer και η Managing Director, αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την προβολή του λογαριασμού σας και να την προωθήσουν στο στοχευμένο κοινό με αποδοτικές διαφημίσεις την επιχείρηση σας.

{

Διαχείριση Google Adwords

Αρχικά, κάνουμε μια αναλυτική έρευνα προκειμένου να επιλέξουμε τα σωστά keywords (λέξεις κλειδιά) με βάση τους στόχους μας. Έπειτα, εκτιμούμε τα αποτελέσματα με βάση το διαθέσιμο budget για μια αποδοτική Google Adwords Καμπάνια. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως οι καμπάνιες μας έχουν αισθητικά αξιόλογο και ελκυστικό περιεχόμενο. Επιπροσθέτως, δημιουργούμε σωστές Landing Pages, προκειμένου να έχουμε επιτυχημένες καμπάνες.

{

Δημιουργία και Διαχείριση Περιεχομένου (Content Marketing)

Λέγεται πως “Content is king”. Πράγματι, το αξιόλογο περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και μπορεί να προσελκύσει πολλούς πελάτες αλλά και να τους κρατήσει συντονισμένους στα εκάστοτε κανάλια σας για τυχόν νέα, προσφορές αλλά και διάφορες ενημερώσεις.
Ειδικότερα, περιεχόμενο είναι το κείμενο, η εικόνα, το video και ό,τι υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα σας και μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του δυνητικού πελάτη.
Επίσης, το διαδραστικό περιεχόμενο, όπως τα video, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αναφέρουμε στοιχεία με διασκεδαστικό ύφος.
Διαθέτουμε εξειδικευμένους fashion bloggers και αρθρογράφους, οι οποίοι μπορούν να αναπτύξουν τη δική σας θεματολογία, ενημερώνοντας για τις τελευταίες τάσεις και νέα στο χώρο της μόδας.

{

SEO

Επειδή κατά κανόνα πλέον η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας πραγματοποιείται μέσα από διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, είναι απαραίτητο το website σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς αυτές.

{

Email Marketing

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το ενδιαφέρον του κοινού προβάλλοντας τα νέα trends και τις προσφορές σας. Με την αποστολή εβδομαδιαίων newsletter διατηρείτε αυτή την επαφή ενώ παράλληλα τους ενημερώνετε για τις υπηρεσίες και τις προωθητικές σας ενέργειες. Επειδή το κοινό όμως λαμβάνει ποικίλα και πολλά e-mails θα πρέπει το δικό σας να ξεχωρίζει. Γι΄αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε τον γραφιστικό σχεδιασμό του αλλά και το περιεχόμενό του με όλες τις τελευταίες τάσεις για να απογειώσουμε την επιχείρησή σας.

{

Γραφιστικά (Graphic Design)

Η offline και online παρουσία είναι σημαντικό να είναι ενιαία και στο ίδιο ύφος. Τα γραφιστικά είναι η πρώτη εικόνα που έχει κάποιος για εσάς χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως. Τα χρώματα, τα σχέδια ακόμα και η διάταξη θα πρέπει να πρεσβεύουν την εταιρικής σας ταυτότητα και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σκοπό σας. Δημιουργούμε, λογότυπα, δηλαδή την Εταιρική Ταυτότητα βάση της οποίας σχεδιάζονται ανάλογα:

  • Φυλλάδια
  • Επιστολόχαρτα
  • Κάρτες
  • Και οτιδήποτε άλλο πιθανό χρειαστείτε.

Φτιάχνουμε με λίγα λόγια την εικόνα που θα μιλάει για εσάς και θα εκφράζει τη φιλοσοφία σας χωρίς λόγια αλλά με καθαρά και κατανοητά σύμβολα για να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση χωρίς καν κάποιος να σας γνωρίζει.

Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια από τα πρόσφατα fashion project μας.

We are experts in fields