Είναι τελικά μυστική η συνταγή για την επιτυχία μιας επιχειρηματικής ιδέας ή υπάρχουν κάποια απαραίτητα βήματα που αποτελούν τα εχέγγυα για το success story;
Η Young BPW Athens και το INNOVATHENS powered by Samsung-Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 το 1ο Workshop Επιχειρηματικότητας, όπου θα αναδειχθεί όχι μόνο ο τρόπος με τον οποίο θα μετουσιωθεί μια ιδέα σε βιώσιμη επιχείρηση αλλά και πώς θα αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν προκειμένου να φτάσει στην επιτυχία!

Στο πρώτο μέρος του workshop, οι ομιλητές Δρ. Αντώνης Λιβιεράτος Co-Founder & CEO at Saint Start up, Παναγιώτης Μαρκαντωνάτος Co-founder at Saint Start up & Business Development Manager, Μαρία Παπάζογλου Πιστοποιημένη Coach-Corporate trainer & Σύμβουλος Επικοινωνίας, Αναστασία Τσίλογλου General Manager at Action Finance Initiative,   θα μοιραστούν τα εργαλεία και τα μυστικά της καλής προετοιμασίας σε επίπεδο στρατηγικής, coaching αλλά και ανεύρεσης χρηματοδότησης. Ενώ στο δεύτερο μέρος, οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες Βη Μπουγάνη CEO at Sustainable Food Movement in Greece-Σύμβουλος Αειφόρου Ανάπτυξης και Ζωή Δερμέτσικα CEO at Lifeme.gr & Managing Director of the Ad Project θα μας παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους ταξίδι και πρακτικά tips μέσα από το δικό τους Success Story! Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν start ups οι οποίες θα παρουσιάσουν live τις ιδέες και τα προϊόντα  τους.

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος του zougla.gr, Χρήστος Μαζάνης.

 

Η διοργάνωση του Workshop πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας

epixeiro.gr, startup.gr, yang.gr

 

Προϊοντικοί Χορηγοί
Yamas, Copy Express, Oinosporos, ΙΕΚ Αυλώνα, Lifeme.gr, Sustainable food movement Greece, Sainia.gr, Tiger Nails

 

Powered by
Quantum

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ            

Στο τέλος του σεμιναρίου θα σταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα ακολουθήσει σύντομο networking cocktail.

 

Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ώρα: 18:00

Venue: INNOVATHENS powered by Samsung – Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

 

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:

Website:www.bpw-athens.gr/young
e-mail: young@bpw-athens.gr

 

 

Το Δίκτυο Business & Professional Women of Athens (www.bpw-athens.gr), κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται και η Young BPW Athens, είναι ένα σωματείο γυναικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών στην Αθήνα, με όραμα την εξάλειψη των άμεσων και έμμεσων διακρίσεων και τη βελτίωση του ισχύοντος νομικού πλαισίου, ώστε να ενισχυθεί η επαγγελματική εξέλιξη των γυναικών αλλά και την ενθάρρυνση της δικτύωσης και της αλληλεγγύης μεταξύ των γυναικών. Η BPW Athens είναι μέλος του διεθνούς δικτύου της BPW International και της BPW Europe.

 

Young BPW Athens Greece youngbpw_athensgreece Young BPW Athens

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,  Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»